Οδηγίες χρήσης Venoten

Ενδείξεις για χρήση του Venoten

Εφαρμογή κρέμας Venoten σε προετοιμασμένο δέρμα

Η κρέμα Venoten είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις κιρσούς στην Ελλάδα σήμερα. Πολλοί χρήστες έχουν ήδη αφήσει θετικά σχόλια για αυτό, απαλλαγώντας από κιρσούς σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Η κρέμα περιλαμβάνει μια εκτενή λίστα ενδείξεων χρήσης:

 • πόνος;
 • βαρύτητα στα άκρα;
 • αίσθημα καύσου και κνησμού.
 • οίδημα;
 • εκδήλωση ογκομετρικών φλεβών;
 • οπτικά διακριτό αγγειακό δίκτυο.
 • νυχτερινές κράμπες.

Εάν εμφανίσετε αυτά τα συμπτώματα, αξίζει να ξεκινήσετε αμέσως τη θεραπεία με το Venoten για να αποφύγετε πιο σοβαρές ασθένειες.

Προτεινόμενη χρήση Venoten

Οι οδηγίες περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία κρέμας. Είναι απαραίτητο να διαβάσετε πριν χρησιμοποιήσετε το φάρμακο για τις κιρσούς.

Η κρέμα έχει ελαφριά, καλά απορροφημένη υφή που δεν αφήνει αποχρώσεις ή λιπαρά σημάδια στο δέρμα. Μπορείτε να είστε ήρεμοι για τα ρούχα σας και να εφαρμόσετε την κρέμα όταν σας ταιριάζει.

Οι γενικές οδηγίες έχουν ως εξής:

 1. Εφαρμόστε την κρέμα δύο φορές την ημέρα - πρωί και βράδυ.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του δέρματος είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από ζημιές πριν από την εφαρμογή.
 3. Η ποσότητα της κρέμας προσδιορίζεται ξεχωριστά, με βάση την ικανότητα του δέρματος να απορροφά ή καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό.
 4. Για ευκολία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα απλικατέρ.
 5. Το προτεινόμενο ελάχιστο μάθημα είναι 1 μήνας.
 6. Το μάθημα μπορεί να παραταθεί ή να επαναληφθεί μετά από λίγο, ανάλογα με τα προσωπικά σας συναισθήματα.

Μπορεί να συνταγογραφηθεί από τον θεράποντα ιατρό ένα ατομικό σχήμα για τη χρήση κρέμας Venoten βάσει της επαγγελματικής του εκτίμησης της κατάστασης.

Αντενδείξεις και κίνδυνοι

Η κρέμα είναι υποαλλεργική, αλλά η πιθανότητα μεμονωμένων αλλεργικών αντιδράσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως. Πριν χρησιμοποιήσετε μια κρέμα για τη θεραπεία των κιρσών, εξετάστε την αντίδραση του δέρματός σας σε αυτό εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα κρέμας σε μια υγιή περιοχή του δέρματός σας. Σε περίπτωση δυσάρεστων αντιδράσεων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την κρέμα πριν συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Εάν τα δυσάρεστα συμπτώματα επιδεινωθούν κατά τη χρήση της κρέμας σύμφωνα με τις οδηγίες, ίσως αξίζει να μειώσετε τη δοσολογία της κρέμας. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας για να προσδιορίσετε μεμονωμένα τη συνιστώμενη δόση που δεν προκαλεί δυσάρεστες αντιδράσεις. Σε ιδιαίτερα προχωρημένα στάδια κιρσών, η θεραπεία πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά υπό την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού.

Η παιδική ηλικία, η εγκυμοσύνη και η γαλουχία δεν αποτελούν αντένδειξη, αλλά δεν πρέπει να παραλείψετε τη διαβούλευση με έναν εξειδικευμένο ειδικό σε αυτήν την περίπτωση. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να συσχετίσει σωστά τα οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους και να δώσει τις κατάλληλες συστάσεις.